El Turron. Wat is dat?

Turron is een verzamelnaam voor ambachtelijk geproduceerde delicatessen, die worden gemaakt op basis van geroosterde amandelen, waaraan honing en eiwitten worden toegevoegd. Er zijn diverse varianten met sesam, chocolade en marsepein. De gekookte massa wordt gekneed op basis van een eeuwen oud recept en gemaakt in de gewenste vorm, bijvoorbeeld een reep of tablet. 

Er zijn geen conserveringsmiddelen toegevoegd en alle onze producten zijn Glutenvrij.

 

de belangrijkste ingredienten:

Marcona amandelEN


De Marcona is de meest bijzondere amandel ter wereld. Ze wordt ook wel de "Queen Almond" genoemd. De Marcona groeit alleen aan de Spaanse mediterrane kust, van Malaga tot Tarragona.

De Marcona amandel is van nature zoet en boterig van smaak en bevat veel vitamine E, vezels en kalium. De amandelen bevatten phenylalanine en een aminozuur. Deze zijn nodig voor het opbouwen van lichaamseiwitten. Het is  goed voor het reguleren van de bloeddruk en bescherming tegen diabetes.

 

Azahara Honing


De Azahara honing komt uit de sinaasappel- en citroenbloesem (oranje bloesem) welke rijkelijk in het gebied rond Valencia groeit. Deze honing bied veel gezondheidsvoordelen: kalium, fosfor, fructose en glucose worden sneller door het lichaam opgenomen ten opzichte van gewone suiker.

VERSE EIEREN


Veel levensmiddelen bevatten eiwitten. Eiwitten zijn belangrijker voedingsstoffen. Deze leveren calorieën en aminozuren. 

Aminozuren zijn bouwstenen voor het eiwit in lichaamscellen.


Het Productieproces